(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада жеке өмір құпиясын құрайтын дәрігерлік құпия түсінігіне талдау жасалған. Қазақстан Республикасында дәрігерлік құпияны қамтамасыз етуді құқықтық реттеу және тәжірибеде жүзеге асырылу мәселелері қарастырылады. Түйін сөздер: денсаулық сақтау, жеке өмір, дәрігерлік құпия, ақпаратқа қолжетімділік,құпиялылық.