(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада ҚР атқару жүйесінің негізгі мәселелері талқыланады. Атқарушылық іс жүргізу заңнамасының тетіктері қарастырылады. Атқару құжатының уақтылы орындалмау себептері айқындалады. Сот орындаушыларының атқарушылық құжаттарды орындау барысында туындайтың мәселелер мен кемшіліктері зерттеледі. Бұл кемшіліктерді шешу жолдары қарастырылады. Түйін сөздер: атқарушылық іс жүргізу заңамасы, сот орындаушылары, атқарушылық құжаттар, борышкерлер, сот.