(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Аталмыш мақалада мемлекет қайраткері – Кіші жүз ханы Әбілқайырдың өмір сүрген заманның саяси хал- ахуалы ғылыми сомдала келе, көрші мемлекеттермен әскери, мәмілегерлік, құқықтық қарым-қатынастары баяндалады. Түйін сөздер: әскери-мәмілегерлік қарым-қатынастар, саяси-құқықтық хал-ахуал, әскери қасиеттер, мәмілегерлік қызмет, саяси таңдау.