(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Осы мақалада автор Қазақстан Республикасында түзету мекемелерiмен өзара əрекеттесетiн қоғамдық субъектiлерiнің ерекшелiгiн ашады жəне осы талдаудың негiзiнде қазiргi танда сотталғандарға қоғамдық ықпал етудiң субъектілер жүйесi мен дамуын анықтайды. Түйін сөздер: Қоғамдық бақылаушы кеңес, Қоғамдық бақылаушы комиссия, қылмыстық-атқару кодексі, тəрбиешiлер кеңесі, сотталғандардың өз əрекеттерінде жасайтын ұйымдардың кеңесі.