(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Жемқорлықтың алдын алу мəселелерін жетілдіру жəне оны құқық қорғау органдарының қызметкерлерінің тəжірибесінде қолдану тиімділігін арттыру жолдары теориялық тұрғыдан қарастырылған. Сондай-ақ жемқорлықпен күрес жəне оның алдын алу шараларын жаңғырту бойынша ұсыныс сипатындағы тұжырымдарды жасау жəне заңдарға енгізу мəселелері қарастырылған. Түйін сөздер: жемқорлық, сыбайлас жемқорлық, ұйымдасқан қылмыстар, жемқорлықтың алдын алу, жемқорлықпен күрес.