(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада Қазақстан Республикасының денсаулық сақтау саласындағы экономика жəне құқық реттеу жүйесіндегі сұрақтары, мемлекеттік шаралар анализі қарастырылады. Түйін сөздер: денсаулық сақтау саласы, халық денсаулығы, əлеуметтік қорғау, денсаулық сақтау жүйесі.