(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Баяндамада экологиялық зиян ұғымының теориялық мəселелері қарастырылады. Сонымен бірге экологиялық қауіп түсінігі зерттеле отыра Қазақстан Республикасының экологиялық заңнамасындағы мəселелер тал- қыланады. Түйін сөздер: экологиялық зиян, экологиялық қауіп, шекара, құқық бұзушылық.