(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Берілген ғылыми жұмыста экологиялық қолайсыз жерлердің қоршаған ортаны қорғау саласындағы құқықтық реттелуінің кейбір мəселелері қарастырылды. Зерттеу барысында табиғи ресурстарды жəне табиғатты қорғай- тын қолданыстағы заңдарға талдау мен ғылыми қорытындылар жасалған. Түйін сөздер: қоршаған ортаны қорғау, экологиялық қауіпсіздік, қолайсыз экологиялық жерлер.