(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада банкроттық туралы істер бойынша сот істерінің мəселе сұрақтары қарастырылған жəне де жеке кəсіпкерлердің жəне занды тұлғалардың банкроттық арақатынастың, жеделдетілген реабилитациялаудың жəне ерекше іс жүргізу түріне занды түлғалар реабилитациялаудың бөлігінде Қазақстан Республикасы азамат- тык іс жүргізу құқығында олардың алатын орны көрсетілген. Сонымен бірге мақалада азаматтық іс жүргізу құқығы жөнінде ғылыми табыстар негізінде банкроттық туралы істер бойынша сот жұмысының мəселелер қарастырылған. Түйін сөздер: банкроттық, дəрменсіздік, жеке кəсіпкерлердің жəне занды тұлғалардың банкроттық.