(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада қаржылық заңнама аясындағы заңды жауапкершіліктің түрлері қарастырылған. Жауапкершілік институттары үшін құқық қорғау қатынастары нормасы жүйесіне негізгі түсінік беріліп, қысқаша талдау жасалынған. Түйін сөздер: қаржылық заңнамасы, əкімшілік жауапкершілік, қылмыстық жауапкершілік.