(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада салық құқығының жүйесімен, оның құрамдас элементтері, сонымен қатар салық саласындағы құқықтық нормалардың институционалды топтасуы осы саладағы құқықтық қатынастарды жетілдірудің тетігі ретінде қарастырылған. Түйін сөздер: салық, салық құқығы, салық құқығының жүйесі.