(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада тіршілік қызметінің салалары бойынша ұлттық қауіпсіздік түрлерін жіктеу мəселелері жəне соның салдарынан химиялық қауіпсіздік ұлттық қауіпсіздіктің жалпы жүйесінің құрамдас бөліктерінің бірі ретінде қарастырылады. Түйін сөздер: ұлттық қауіпсіздік, химиялық қауіпсіздік, құқық, мемлекет.