(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада Ресей ашық үкіметтің жəне оның қалыптасуы жүйесінің жұмыс істеуі, басқарманың жаңа тетігінің мемлекеттік қызметте кең жария түрде қатысуы сияқты сұрақтары қарастырылады, Түйін сөздер: ашық үкімет, басқарманың тетігінің, россиялық қоғамдық бастама.