(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл жұмыста заң пəндеріне оқыту оқу үдерісіне қашықтықтан білім беру технологияларын енгізу сұрақтары қарастырылған. Қашықтықтан оқытуды жүзеге асыру технологиялары мен əдістері тура- лы жазылған жəне осы технологияның факультетте дамуы қарастырылған. Түйін сөздер: қашықтықтан оқыту, қашықтықтан оқыту технологиялары, оқу үдерісі, оқытудағы инновацииялық əдістер, ақпараттық жүйелер, ақпараттық технологиялар.