(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Ғылыми жұмыстың мақсатына сəйкес сақтандыру қызметінің түсінігі талданылған. Жəне де сақтандыру қызметінің өзекті мəселелері қарастырылған. Сондай-ақ сақтандыру қатынастарына қатысушылардың құқықтық жағдайлары қарастырылған. Түйін сөздер: сақтандыру қызметі, міндетті сақтандыру, сақтандыру қатынастары, сақтандыру ұйымдары.