(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Ғылыми жұмыстың мақсатына сəйкес сақтандыру нарығын дамыту жолдары талданылған. Жəне де сақтандыру нарығы түсінігі,өзекті мəселелері, сондай-ақ аталған проблемаларды шешу жөнінде ұсыныстар қарастырылған. Түйін сөздер: сақтандыру қызметі, міндетті сақтандыру, сақтандыру қатынастары, сақтандыру ұйымдары.