(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Аталған мақалада автор жер пайдаланушылар мен жер учаскелеріне меншік иелерінің жерге құқықтарын қорғау жəне жер құқығы нормаларының мазмұнын, қызметтері мен нысандарын, əдістерін анықтауда олардың маңызды институттарын, оның ішінде жер пайдаланушылар мен жерге меншік иелерінің құқықтары мен бостандықтарын басымдықтарын ескере отырып, жер қатынастары саласындағы мемлекетттік басқарудың құқықтық негіздерін қарастырады. Түйін сөздер: жер, жер-құқық қатынастары, құқық, мемлекет, басқару.