(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Құқық жүйесі мен заңнама жүйесінің арақатынасының мəселесі ұзақ уақыт бойы заң ғылымында өзекті жəне пікір-таласқа толы болып келеді. Құқық жүйесі мен оның сыртқы нормативтік-құқықтық актілерде бекітілуінің арасындағы арақытанасты дұрыс бекіту теориялық жəне тəжірибелік міндет болып табылады. Түйін сөздер: cу құқығы жүйесі, су заңнамасы жүйесі, су заңнамасы, су құқығы.