(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада еңбек бəсекелесі сұрақтары мен мемлекеттік сатып алу туралы заң шығару нормала- рын қолдану бойынша азаматтық іс қарастырылған. Түйін сөздер: мемлекеттік сатып алудың жылдық жоспары, жоспардың дамуы, комиссия келісімі.