(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Ғылыми мақалада жылжымайтын мүлік объектілерін жіктеу тəртібінің құқықтық мəселелері қарастырылды. Зерттеу барысында анықталған азаматтық заңдардың кемшіліктеріне тоқталып, жылжымайтын мүлікке құқықтарды мемлекеттік тіркеу туралы заңды жетілдіру үшін ұсыныстары талқыланды. Түйін сөздер: жылжымайтын мүлік, жер учаскелері, кондоминиум, ғимараттар.