(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақала қазіргі кезеңдегі ата-ана қамқорлығынан айырылған балалардың құқықтарын қорғаудың өзекті мəселелеріне арналған жəне патронаттық тəрбие олардың отбасылық ортасын тəрбиесін қамтамасыз ететініне негіз келтіріледі. Түйін сөздер: патронаттық тəрбие, ата-аналық қамқорлықтан айырылған балалар, балалардың құқықтарын қорғау, балаларды орналастыру нысаны.