(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Берілген мақалада автор мұнай газ кешенінде істелінетін негізгі экономикалық қылмыстарының анализін жасайды. Автор Қазақстанның мұнай газ кешені саласындағы экономикалық қылмыстарымен күресу жəне олардың профилактикасы үшін Қазақстан Республикасының ұлттық қылмыстық заңнамасын жетілдіру бойынша мерзімді шараларды ұсынады. Түйін сөздер: экономикалық қылмыстар, мұнай газ кешені, күресу, заңнама, көмірсутегілер.