(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақаланың негізгі мақсаты мемлекеттің зайырлы қағидаларын орындауда дін аумағындағы адамның негізгі құқықтары мен елдің діни жағдайының оңтайлы өзгеруіне, жастар арасында діни экстремизмнің алдын алу жəне ескерту шараларына байланысты мемлекеттің саясатын болашақта жетілдіру жолдары көрсетілген. Түйін сөздер: экстремизм, терроризм, жастар, алдын алу.