(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақаланың негізгі мақсаты мемлекеттің зайырлы қағидаларын орындауда дін аумағындағы адамның негізгі құқықтары мен елдің діни жағдайының оңтайлы өзгеруіне, діни экстремизмнің ал- дын алу жəне ескерту шараларына байланысты əдіс-тəсілдерін қолдану жолдары көрсетілген. Түйін сөздер: экстремизм, терроризм, алдын алу, этноұлттық мүдде.