(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Қазақстан Республикасындағы азаматтық қоғамның дамуы жəне Конституциялық жеке əсері демократиялық мемлекеттің құқықтық құрылысы үшін қажет. Бұқаралық ақпараттың ақы-пұлдары азаматтық қоғамның құрамдас элементі болып табылады. Түйін сөздер: Конституция, демократия, қоғам, құқық, ақпарат.