(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Мақалада автордың кешенді зерттеулерінің нәтижелері көрініс тапқан. Бұл мақалада автордың ұйымдасқан топтармен жасалатын қылмыстардың қылмыстық-құқықтық бағыттағы күресу жолдары қарастырылады. Бұл қазіргі таңда өте ерекше маңызға ие мәселелердің бірі болып отыр. Cебебі ұйымдасқан қылмыстылық жасалып жатқан қылмыстардың санының өсуіне байланысты. Осы себептерге байланысты бұл сұраққа кешенді зерттеу жүргізіп осы қылмыстардың алдын алу жолдарын қарастыру қажет. Түйін сөздер: қылмыс, банда, қоғам, адам, ұйымдасқан қылмыстық топ.