(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Аталған мақалада авторлар кәмелет жасқа толмағандардың қылмыстылығына себеп болатын факторларды қарастырған. Кәмелет жасқа толмағандардың қылмыстылығы біздің қоғамда орын алатын белгілі бір келеңсіз құбылыстардың нәтижесі болып табылады. Түйінсөздер: кәмелет жасқа толмағандар арасындағы қылмыстылық, кәмелет жасқа толмағандардың қылмыстылығының себептері, кәмелетке толмағандардың қылмыстылығының алдын алу.