(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Мақала авторлары заңды тұлғаданың жауапкершілік мәселелерін қарастырады. Соның ішінде, авторлар акционерлік қоғам мен жауапкершілігі шектеулі серіктестік нысанындағы заңды тұлғаны құру кезіндегі корпоративтік басқарудың ерекшелігін атап көрсетеді. Мақалада заңды тұлғаның органдарының құзыретіне және жауапкершілігіне ерекше мән беріледі. Түйін сөздер: заңды тұлға, акционерлік қоғам, жауапкершілік, органдары, қатысушылар.