(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Қазақстан Республикасында президенттік институттың қалыптасуына негіз болған тарихи, саяси, экономикалық мән-жайлар сипаттала отырып, ҚР-ның қолданыстағы заңнамасына сәйкес Президент өкілеттіктеріне сипаттама беріледі және ерекшеліктері талданады. Түйін сөздер: тәуелсіздік, ҚР Конституциясы, президенттік институт, демократия, егемендік, конституциялық реформа.