(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Бұл мақалада бүгінгі замандағы президент институтының теоретикалық мәселелері, «президенті» анықтамасы, мемлекеттік билік органдары жүйесіндегі президенттік институттың орны қарастырылады. Түйін сөздер: Конституция, институт, президент, жүйе, билік.