(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Мақалада Қазақстанның тәуелсіздік жылдарындағы саяси, әлеуметтік, экономикалық даму бағыттарымен қатар тыныш, бейбітшілік өмір сүруге бағытталған сот билігінің, құқық қорғау жүйесінің қалыптасуы әрі жетілуі, онда ҚР Президентінің алатын рөлі нақтыланады. Түйін сөздер: құқық, сот, сот жүйесі, мемлекет, президент.