(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Мақалада авторлар әкімшілік юстицияның конституциялық-құқықтық мәселелерін қарастырады. Соның ішінде, авторлар Қазақстан Республикасында әкімшілік юстицияның түсінігін, құзыретін және ерекшелігін атап көрсетеді. Түйін сөздер: әкімшілік жауапкершілік, әкімшілік юстиция, әкімшілік-деликт құқығы, сот, қатысушылар.