(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
С. Әлібековтың мақаласында бұрынғы кеңес аумағында жүріп жатқан интеграцилық процесстермен, осы процесстердегі Президент Назарбаевтыңроліқаралады (шектеусізсаудазонасы,кедендікдостастық, бірыңғайэкономикалық интеграция және еуразиялық экономикалықОдақ). Түйін сөздер: интеграция, экономикалық интеграция, Президент институты, халықаралық келісім шарттар, ТМД, Еуразиялық Одақ.