(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Мақалада авторлар Қазақстан Республикасындағы президенттік басқару нысаны: теориялық және құқықтық аспектілерін қарастырған. Қазақстандағы президенттік билікті қалыптастырудің маңызды ерекшелігі оның тұрақты түрде дамуы және басқа да мемлекеттік мекемелермен қатар жетілдіріліп отыруы болып табылады. Түйін сөздер: билік, президент, үкімет, құқық, мемлекет.