(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Бұл мақалада Қазақстан Республикасының басқару формасына қатысты басты идеялар ашылады. Қазақ халқының үміті мен ұмтылысын анағұрлым толық қамтып көрсетеді. Түйін сөздер: Қазақстан Республикасы, президент, мемлекет басқару формасы, президенттік республика, конституция, ұлттық көсемі.