(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Бұл мақала Қазақстан Республикасында үкімет түрінде қатысты негізгі идеялар сипаттайды. Ол үкімет Best президенттік нысаны қазақ халқының үміті мен талпыныстарын көрсетеді деп атап өтті. Ол иелену және Қазақстан үкіметінің түрінде мызғымастығын қатысты конституциялық ережелер Қазақстан Республикасының тұрақтылығын қамтамасыз етуге бағытталған, бұл дәлелденген. Түйін сөздер: Қазақстан республикасы, президент, мемлекет басқару формасы, президенттік республика, конституция, ұлттық көсемі.