(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Мақалада дүниежүзілік сауда ұйымының қалыптасу тарихы мен сауда қатынастарын реттеудің халықаралық құқықтық жүйесінің эволюциясы қарастырылады. Түйін сөздер: Дүниежүзілік сауда ұйымы, қалыптасу тарихы, ГАТТ, келісімдер.