(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Мақалада халықаралық құқықтың ең өзекті мəселелерінің бірі мемлекеттердің жауапкершілігі ин- ституты қарастырылған. Əсіресе ғарыштық қызмет саласында болатын қоршаған ортаға зиянды сал- дары бар əсерлер үшін жауаптылық мəселесі егжей-тегжейлі қарастырылған. Түйін сөздер: қоршаған орта, ғарыш қоқыстары, халықаралық жауапкершілік, ғарыштық қызмет.