(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Мақалада мемлекеттік меншіктегі жер пайдалануды жер занңамасы бойынша талдау жасалған. Құқық қолданушылық тəжірібеге байланысты мемлекеттік заңды тұлғалардын жер пайдалануын қарастырған. Түйін сөздер: мемлекеттік меншік субъектісі, жер пайдалану, арнайы уəкілетті мемлекеттік орган- дар.