(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Осы мақалада əркімнің өмірін, денсаулығын сақтауға деген құқығын іске асыру мəселелеріне қатысты ұлттық заңнамалық нормалардың халықаралық стандарттарға сəйкестігі зерттеуге алынды. Түйін сөздер: еңбек қауіпсіздігі, жазатайым жағдайды тергеп тексеру, еңбек жарақаты, кəсіптік науқастық, өкілдік.