(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Ғылыми жұмыстың мақсатына сəйкес ұйымдасқан қылмысты анағұрлым тиiмдi түрде алдын алу жəне оған қарсы күрес iсiндегi ынтымақтастыққа жəрдемдесу болып табылады. Түйін сөздер: ұйымдасқан қылмыстар, ұйымдасқан топ, экономикалық қылмыстар, сыбайлас жемқорлық.