(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Мақалада екі заң актілерінің қарама-қайшылығы келтірілген: қылмыстық процессуалдық кодекс ережелері мен кепілзатты пайдалану жəне алдын ала шаралар ретіндегі үйге кепілдік, сондай-ақ ҚР қылмыстық кодексіндегі кепілдікті қолдануға кедергі келтіретін себеп-салдар қарастырылған. Түйін сөздер: кепіл, бұлтартпау шаралары, мүлік, қылмыстық қудалау.