(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Қарастырылып отырған мақалада, экономикалық қылмыстардың бір түрі ретіндегі, заңсыз кəсіпкерлікпен айналысу қылмысының криминологиялық аспектілеріне ғылыми зерттеулер жүргізіліп, экономикалық қылмыстылықпен күрес жүргізуге бағытталған қысқаша криминологиялық талдаулар жасалынады. Түйін сөздер: экономикалық қылмыс, экономикалық қауіпсіздік, криминалогиялық аспектілер, экономикалық қылмыстылықпен күрес.