(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Мақала əкімшілік сот барысында істерді құқық үстемдік қағидасын қолдануын қарастырған. Сол мақсатпен қазіргі таңдағы құқық доктринасындағы үстемдік қадидасының мазмұны жəне оның заңда бекемдеу қарастырылған. Үстемдік қадидасы жəне құқық аналогиясы арақатынасы зерттелген. Түйін сөздер: құқық үстемдігі, заңдылық, əкімшілік сот ісін жүргізу, сот əділдігі,құқық нормаларын талқылау.