(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Аталған мақалада авторлар дәлелдемелерді жіктеудің негіздерін, дәлелдемелерді жіктеудің тәжірибелік маңызын, дәлелдемелердің түрлерін қарастыра отырып, дәлелдемелерді жіктеуден туындайтын түрлі авторлардың көзқарастарын талдаған. Түйін сөздер: дәлелдемелер, топтастыру, дәлелдемелердің қайнар көздері, заттай дәлелдемелер, алиби.