(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Ғылыми жұмыстың мақсатына сәйкес темір жол көлігімен тасымалдау шарттарына құқықтық жағдайына талдау жүргізілді. Зерттеу барысында темір жол көлігімен тасымалдау шарттарының жасалуының ерекшеліктеріне қарай тараптардың құқықтық жағдайы салыстырмалы талданады. Түйін сөздер: темір жол көлігі, шарт, жүк жөнелтуші, өтінім.