(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Бұл мақалада қызметкерлердің еңбек (қызметтік) міндеттерін орындау кезінде өмірі мен денсаулығына келтiрiлген зиян үшін өтемақы тұжырымдамасы мен тәртібі талқыланады. Түйін сөздер: еңбек құқығы, еңбек заңнамасы, зиян келтіруі, денсаулық сақтау, қызметкер, жұмыс берушi.