(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Осы мақала жоғары оқу орындары аясындағы ғылыми зерттеу жүргізу ісіне арналған. Ғылыми зерттеуді орындауда оқытушылардың, студенттердің, магистрлар мен докторанттардың біліми деңгейлерінің тәжірибесі ашып қарастырылған. Жоғары оқу орнындағы оқу процесінде студенттердің ғылыми деңгейін қарастыруға көзқарастар келтірілген. Сонымен қатар нақты мақалада жастардың құқықтық мәдениеті мен құқықтық көзқарасының әлеуметтік зерттелуінің тәжірибелері қарастырылған. Түйін сөздер: құқық, құқықтық мәдениет, ғылыми зерттеу, әлеуметтік сұрау салу, жастар, студенттер, магистрлар.