(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Қарастырылып отырған мақалада кәсіпкерлік қызмет саласындағы әкімшілік құқықбұзушылық ұғымы мен жүйесі туралы зерттеу жүргізілген. Және Кәсіпкерлік қызмет және әкімшілік жауапкершілік белгілеріне қысқаша саралау жасалған.