(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада авторлардың кешенді зерттеулерінің нәтижелереі көрініс тапқан. Бұл мақалада авторлардың мигрантармен жасалатын қылмыстардың қылмыстық-құқықтық бағыттағы күресу жолдары қарастырылады. Бұл қазіргі таңда өте ерекше маңызға ие мәселелердің бірі болып отыр себебі мигранттармен жасалып жатқан қылмыстардың саны өсуіне байланысты. Осы себептерге байланысты бұл сұраққа кешенді зерттеу жүргізіп осы қылмыстардың алдын алу жолдарын қарастыру қажет. Түйін сөздер: қылмыс, преступность, мигранты, қылмыстық-құқықтық шаралар, қарсыласу.